Iskanje
Add Listing

Opis

Predstavljajte si, da ste v prostornem fotolovišču, obdani z neskončnim mirom in spokojnostjo narave, ki žari v svoji pristni lepoti. V družbi izkušenega lokalnega vodnika čakate na svoj novi izjemni fotoulov. Na medveda, volka ali risa v prostranih kočevskih gozdovih. Gamsa, jelena, divjega petelina v goratem svetu Koroške. Ali na redke ptice, kot so smrdokavra, čebelar, čapljica, mala tukalica in polojnik, v Ormoških lagunah. Z nasmehom se spominjate odličnih domačih dobrot in sladkih sanj v prijetnih nastanitvah. In to lahko doživite zgolj v treh dneh. To je fotolov v Sloveniji!

Slovenija je rajska dežela za fotolov, saj zaradi svoje majhnosti omogoča, da v kratkem času fotografirate živali v različnih življenjskih okoljih. Tu se stikajo alpski, mediteranski, kraški in panonski svet. Pristna in dobro ohranjena narava nudi zavetje številnim živalskim vrstam, tudi takšnim, ki so v svetu redke ali celo ogrožene. Posebno doživetje je fotolov v vzhodnem delu Slovenije, ki navdušuje s svojimi naravnimi danostmi in mirom. Da boste prišli do res lepih posnetkov življenja v naravi, vam bodo na pomoč priskočili izkušeni lokalni vodniki, ki se s fotolovom ukvarjajo že vrsto let. Pri svojem lovu boste deležni pravega udobja v prostornih in v naravno okolje premišljeno umeščenih fotolovišč.

Poleg posnetkov divjih živali v njihovem naravnem okolju vas bo navdušila tudi raznolika gastronomska ponudba. Vsaka regija se lahko pohvali s svojimi posebnostmi in okusi. Na Koroškem vam bodo med drugim ponudili štruklje in njihove suhomesnate dobrote, v Prlekiji velja okusiti žlahtno kapljico iz tamkajšnjih vinogradov in kulinarične posebnosti, kot je prleška tünka. Po izjemnem, a napornem dnevu se prileže dober počitek. V nastanitvah, kjer ste obkroženi z naravo. Na turističnih kmetijah ali v unikatnih glampingih s pridihom tradicije lokalnega okolja.

T:+ 386 40 377 455

info@fotonatur.si

www.fotonatur.si

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve