Ujemite trenutek divje lepote Slovenije

Opis

Opis

Predstavljajte si, da ste v prostornem fotolovišču, obdani z neskončnim mirom in spokojnostjo narave, ki žari v svoji pristni lepoti. V družbi izkušenega lokalnega vodnika čakate na svoj novi izjemni fotoulov. Na medveda, volka ali risa v prostranih kočevskih gozdovih. Gamsa, jelena, divjega petelina v goratem svetu Koroške. Ali na redke ptice, kot so smrdokavra, čebelar, čapljica, mala tukalica in polojnik, v Ormoških lagunah. Z nasmehom se spominjate odličnih domačih dobrot in sladkih sanj v prijetnih nastanitvah. In to lahko doživite zgolj v treh dneh. To je fotolov v Sloveniji!

Slovenija je rajska dežela za fotolov, saj zaradi svoje majhnosti omogoča, da v kratkem času fotografirate živali v različnih življenjskih okoljih. Tu se stikajo alpski, mediteranski, kraški in panonski svet. Pristna in dobro ohranjena narava nudi zavetje številnim živalskim vrstam, tudi takšnim, ki so v svetu redke ali celo ogrožene. Posebno doživetje je fotolov v vzhodnem delu Slovenije, ki navdušuje s svojimi naravnimi danostmi in mirom. Da boste prišli do res lepih posnetkov življenja v naravi, vam bodo na pomoč priskočili izkušeni lokalni vodniki, ki se s fotolovom ukvarjajo že vrsto let. Pri svojem lovu boste deležni pravega udobja v prostornih in v naravno okolje premišljeno umeščenih fotolovišč.

Poleg posnetkov divjih živali v njihovem naravnem okolju vas bo navdušila tudi raznolika gastronomska ponudba. Vsaka regija se lahko pohvali s svojimi posebnostmi in okusi. Na Koroškem vam bodo med drugim ponudili štruklje in njihove suhomesnate dobrote, v Prlekiji velja okusiti žlahtno kapljico iz tamkajšnjih vinogradov in kulinarične posebnosti, kot je prleška tünka. Po izjemnem, a napornem dnevu se prileže dober počitek. V nastanitvah, kjer ste obkroženi z naravo. Na turističnih kmetijah ali v unikatnih glampingih s pridihom tradicije lokalnega okolja.

T:+ 386 40 377 455

info@fotonatur.si

www.fotonatur.si

Kontakt

Kontakt
  • Kategorija
    Ponosno slovensko, Narava
  • Pokrajina
    Štajerska