Search
Add Listing

Slovenija je čudovita dežela, ki na majhnem prostoru združuje posebnosti gorskega, obmorskega, gričevnatega in ravninskega sveta. Bogata je z biseri, med katerimi so nekateri še vedno skriti pred očmi javnosti in čakajo, da stopijo iz sence tistih, že uveljavljenih.

Ekipa spletnega portala SLOLIST si prizadeva, da bi ti drobni biseri zasijali v takšnem siju, kot si ga zaslužijo. Zato skozi novinarske zgodbe odkrivamo zanimivosti posameznih krajev, še neznane ali maloznane podobnosti o krajevnih znamenitostih, kulturnih in naravnih. Zanimajo nas zgodbe ljudi, ki živijo in dihajo s temi »skrivnostmi« ali pa so »biseri« sami po sebi zaradi svojih uspehov, dela, znanja… Na ta način ponudbi posameznih krajev in njihovim posebnostim dajemo novo, dodano vrednost, v obiskovalcih pa budimo otroško radovednost ter željo po raziskovanju in odkrivanju lepot naše dežele.

Svojega dela se lotevamo z veliko mero odgovornosti in profesionalnosti, vse z namenom, da dosežemo visok nivo naših storitev ter da poskrbimo za zadovoljstvo tako naročnikov kot uporabnikov.

SLO LIST trgovina

Nabor unikatnih slovenskih izdelkov

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services